Serviceydelser

Ved siden af vores store udbud af kvalitetsfrø tilbyder vi en række ydelser og varer, der er relateret til frø. På denne side finder du den relevante information omkring vores serviceydelser. 

Har du brug for hjælp eller mere rådgivning, kan du kontakte vores frø-eksperter her. Vores erfarne medarbejdere sidder klar året rundt til at hjælpe og vejlede jer efter jeres behov. 

Vil du besøge en frøplantage? 

Du har mulighed for at besøge en af vores mange frøplantager. Se vores frøplantager og find mere information omkring de forskellige frø, vi udbyder her.

 

Forbehandling

Forbehandling

En lang række frø af forskellige arter kræver en forbehandling i op til 1,5 år, før frøet vil spire.

Vi er behjælpelige med forbehandling af frøet. Dette forudsætter dog, at ordren er modtaget rettidigt. Det vil for løvtræsfrø sige 1 år inden ønsket levering og for nåletræsfrø senest 6 måneder inden ønsket levering.

Ligeledes tilbyder vi tilsætningsstoffer til hjælp under forbehandling og udsåning.

Såberegning

Såberegning

Den viden, vi får under arbejdet med frøet, skal i vides muligt omfang følge frøpartiet ud til kunden. Derfor tilbyder vi som noget nyt at udarbejde et forslag til såberegning.

Såberegningen må dog kun tages som et forslag, da vi ikke har tilstrækkelig viden om praktiske forhold, såtidspunkt og individuelle ønsker til det enkelte parti.

Såberegning kan bestilles sammen med frøet. Pris: EUR: 20.00 pr. stk.